Toimistomme oli mukana Puhalletaan yhteen hiileen – koulutuspäivässä

Toimistomme oli mukana Puhalletaan yhteen hiileen – koulutuspäivässä

Toimistomme asianajaja Heidi Huusko on ollut mukana 24.4.2015 lapsi –ja maahanmuuttajatyön ammattilaisille järjestetyssä koulutuspäivässä. Päivä on järjestetty yhteistyössä Pohjois-Karjalan maakuntaliiton, Mannerheimin lastensuojeluliiton Joensuun yhdistyksen, Lähiötalo/Viadia ry:n sekä SPR Joensuun yhdistyksen kanssa.

SPR:n tiloihin Joensuuhun kokoontui koko maakunnan alueella toimivien organisaatioiden ammattilaisia pyrkimyksenään jakaa tietoa ja solmia aina tarpeellisia yhteistyöverkostoja. Aamupäivällä keskityttiin lapsiin liittyviin kysymyksiin ja iltapäivällä käsittelyssä olivat maahanmuuttaja-asiat. Järjestäjien toivomuksena on, että päivästä tulisi kerran vuodessa järjestettävä perinne, joka kokoaisi yhteen järjestö- ja kuntakentän sekä yksityisen alan toimijoita.