Homeklinikka.fi diagnosoi home-epäilyn vastuut

Homeklinikka.fi diagnosoi home-epäilyn vastuut

Homeklinikka, muokattu logo

Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy :n uusi verkkopalvelu osoitteessa www.homeklinikka.fi jäsentää homeongelmien vastuukysymyksiä vuosikymmenten aikana kerätyn kokemuksen ja tiedon pohjalta. Sivustoa on kehitetty noin kolmen vuoden aikana yhdessä Proper Oy:n toimitusjohtaja Teemu Purmosen ja hänen asiantuntijoidensa kanssa ja toimistollamme kehitysprojektia on viety eteenpäin lakimies Niina Kukkosen johdolla. Varsinkin homekriisin itse kokeneilta perheiltä saatu palaute on ollut rohkaisevaa ja kannustanut panostamaan sivuston tekemiseen. Toivomme, että sivustosta on apua konkreettisissa ongelmatilanteissa. Siltä varalta, että yksittäistapauksessa tilanne on niin epäselvä tai niin moniulotteinen, että se ei klinikalla käymällä ratkea, sivustolla on myös mahdollisuus ottaa vielä yhteyttä asiantuntijaan joko sähköisesti tai puhelimitse.