Asianajajat Harri Kontturi, Jyrki Piiparinen ja Tatu Hirvonen luennoivat asiantuntijoina yhteistyössä Pohjois-Karjalan Yrittäjät Ry:n ja Josek Oy:n kanssa järjestettävässä koulutustilaisuudessa

Asianajajat Harri Kontturi, Jyrki Piiparinen ja Tatu Hirvonen luennoivat asiantuntijoina yhteistyössä Pohjois-Karjalan Yrittäjät Ry:n ja Josek Oy:n kanssa järjestettävässä koulutustilaisuudessa

Asianajajat Harri Kontturi, Jyrki Piiparinen ja Tatu Hirvonen luennoivat asiantuntijoina yhteistyössä Pohjois-Karjalan Yrittäjät Ry:n ja Josek Oy:n kanssa järjestettävässä koulutustilaisuudessa aiheesta ’’Mitä jokaisen yrittäjän on tiedettävä uudesta tietosuojasta’’. Tilaisuus järjestetään 20.9.2017 klo: 18 – 19.30. Käy tutustumassa tarkempaan tapahtumakuvaukseen tästä ja ilmoittaudu ilmaiseen tapahtumaan 12.9.2017 mennessä sivulta löytyvän linkin kautta.