Kontturi & Co Oy mukana Pohjois-Karjalan sotaveteraanien metsikkökampanjassa

Kontturi & Co Oy mukana Pohjois-Karjalan sotaveteraanien metsikkökampanjassa

Kontturi & Co Oy on mukana Pohjois –Karjalan sotaveteraanien metsikkökampanjassa. Jokaisen Pohjois-Karjalan sotaveteraanin kunniaksi istutetaan puu muistolaattoineen. Pohjois-Karjalassa on jäljellä vielä noin 600 veteraania. Metsikkö on osoituksena siitä, että Pohjois-Karjalan sotaveteraanit muistetaan vielä tulevaisuudessakin. Merkiksi omasta taimestaan, jokaiselle sotaveteraanille toimitetaan ennen joulua Tulevaisuuden kuusi – kuparilaatta ja kirja.

Meidät kampanjaan haastoi sisäilmatalo Kärki Oy ja me puolestamme haastoimme mukaan Joensuun Erä-Urheilu Intersportin.

Tulevaisuuden kuusi on Suomen satavuotisjuhlaohjelmaan kuuluva kampanja, jonka tavoitteena on, että mahdollisimman moni suomalainen, Suomessa asuva, ulkosuomalainen ja Suomen ystävä istuttaa juhlapuun tai metsikön satavuotiaalle itsenäiselle Suomelle.

Lisätietoja hankkeesta:

http://www.tulevaisuudenkuusi.fi/