Haemme palvelukseemme lakimiestä

Haemme palvelukseemme lakimiestä

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tiimityöhön pystyvää lakimiestä. Tarjoamme toimialallamme kilpailukykyiset edut, ja tilaisuuden kokeilla siipiä asianajotoimistossa. Arvostamme suoritettua asianajotutkintoa sekä oikeutta toimia tuomioistuimissa, sekä ruotsin- ja englanninkielen taitoa sekä ongelmanratkaisukykyä. OTK- tai OTM- tutkinto on välttämätön. Haemme ulospäinsuuntautunutta lakialan osaajaa.

Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy:n juuret ovat entisen Pohjois-Karjalan läänin alueella. Olemme saaneet olla auttamassa itäsuomalaisia kaikenkokoisissa lakiasioissa jo yli 30 vuoden ajan. Päätoimistomme on tänään Joensuussa, jonka lisäksi meillä on sivutoimistot Kiteellä, Lieksassa ja Joensuun Tiedepuistolla. Kehittyvässä ja nuorekkaassa asianajotoimistossamme on 8 asianajajaa/lakimiestä, sekä avustavaa henkilökuntaa. Pohjois-Karjalan suurimpana asianajotoimistona tarjoamme kattavasti laadukkaita lakipalveluita yksityisille ihmisille, perheille, julkisyhteisöille sekä kaiken kokoisille yrityksille.

Kirjalliset hakemukset pyydetään toimittamaan sähköisesti osoitteeseen: jyrki.piiparinen@kontturi.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja, asianajaja Jyrki Piiparinen 040-5200595. Hakemuksia ei palauteta, ja niitä käsitellään luottamuksellisina. Paikka täytetään heti kun sopiva hakija löytyy.