Asianajajamme Kontturi ja Piiparinen valittiin oikeusvaikuttajiksi

Asianajajamme Kontturi ja Piiparinen valittiin oikeusvaikuttajiksi

Suomen Asianajajaliitto on tullut sadan vuoden ikään ja juhlavuoden pääjuhla pidettiin perjantaina 23.8. Helsingissä Finlandia-talossa.

Liitto julkisti pääjuhlassaan valitsemansa Suomen 100 Oikeusvaikuttajaa ja toimistoltamme oikeusvaikuttajaksi valittiin Uudistaja-kategoriassa laamanni Harri Kontturi sekä asianajaja Jyrki Piiparinen.

Kontturi ja Piiparinen ovat toimineet asianajoalan uudistajina ja he ovat kehittäneet ennakkoluulottomasti asianajotoimistomme toimintatapoja hakien kansainvälisiä vaikutteita Kansainvälisen Asianajajaliiton IBA:n kongresseista jo vuosikymmenten ajan.

Piiparinen ja Kontturi ovat myös Suomen Asianajajaliiton toiminnassa mukana usein eri tavoin: Piiparinen toimii Suomen Asianajajaliiton hallituksessa ja hän oli myös yksi juhlan pääesiintyjistä. Kontturi on puolestaan toiminut luennoitsijana Suomen Asianajaliiton asianajajatutkinnon opetuksessa koko tutkinnon olemassaolon ajan vuodesta 2011.