Asianajotoimistomme lanseerasi yhdessä Coronaria Tietotaidon kanssa Työkuiskaaja-palvelun

img

Asianajotoimistomme lanseerasi yhdessä Coronaria Tietotaidon kanssa Työkuiskaaja-palvelun

Korona-aika on vaikuttanut kevään aikana erilaisissa organisaatioissa voimakkaasti ihmisten jaksamiseen ja aiheuttanut paljon haasteita sekä johdolle että työntekijöille. Aiheutuneet taloudelliset ja jaksamiseen liittyvät haasteet poikivat kärjistyessään valitettavan usein myös oikeudellisia ongelmia. Olemme yhdessä Coronaria Tietotaidon kanssa kehittäneet kesän aikana uudentyyppisen palvelun – Työkuiskaajan, jolla pyrimme auttamaan organisaatioita sekä henkisesti että juridisesti.

Työkuiskaaja-palvelu tarjoaa organisaation käyttöön asianajotoimistomme juridiikan ammattilaiset sekä Coronaria Tietotaidon työelämäpalveluiden rautaiset osaajat. Pystymme palvelun avulla kartoittamaan organisaatioiden juridiset ongelmat ja samalla olemaan johdon sekä avainhenkilöiden henkisenä tukena ja sparraajana varmistamassa työyhteisön jaksamisen sekä päätöksen- ja tuloksentekokyvyn.

Työkuiskaaja auttaa juuri sinun organisaatiotasi, jos kysymys on esimerkiksi:

– Yritysjuridiikkaan liittyvästä riskinhallinnasta
– Johdon ja työntekijöiden suhteesta
– Rahoituskriisistä
– Organisaatiomuutoksista
– Työyhteisön jaksamisesta

Uusille Työkuiskaaja-asiakkaille tarjoamme loppuvuodeksi 2020 käyttöön ilmaiseksi puhelinneuvonnan ja kartoitamme tarvittavat toimenpiteet!

Jos Työkuiskaaja-palvelu kiinnostaa, ota yhteyttä:

Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy

asianajotoimisto@kontturi.fi

Coronaria Tietotaito Oy

info.tietotaito@coronaria.fi