Olemme mukana #OikeusJaksaa -kampanjassa

Olemme mukana #OikeusJaksaa -kampanjassa

Suomen Asianajajaliitto on lanseerannut #OikeusJaksaa -kampanjan työhyvinvoinnin ja paremman työkulttuurin puolesta.

Kampanjan pääperiaatteet ovat:

  • Kuuntelemme henkilöstöämme ja mahdolliset työnjohtoon / työajan seuraamiseen liittyvät puutteet selvitetään ja korjataan.
  • Tarkastelemme henkilöstöresursointia ja toimeksiantojen jakautumista säännöllisesti. Puutumme ylilyönteihin tarvittaessa työsuojelullisin keinoin, ja mahdollinen henkilöstön tekemä ylityö kompensoidaan palkkana tai vapaana.
  • Hyvinvoiva työntekijä on asianajotoimiston asiakkaan etu. Teetämme säännöllisesti työhyvinvointikyselyn, ja osallistamme työyhteisömme jäsenet miettimään ratkaisuja paremman työkulttuurin eteen sekä kehitämme toimistomme keskustelukulttuuria entistä avoimemmaksi.

Olemme mukana!

Oikeus jaksaa