Toimistomme avusti Cloudia Oy:tä yli 100 miljoonan euron yritysjärjestelyssä

Toimistomme avusti Cloudia Oy:tä yli 100 miljoonan euron yritysjärjestelyssä

Asianajotoimistomme toimi viiden lakialan ammattilaisen tiimillä Cloudia Oy:n oikeudellisena neuvonantajana kaupassa, jossa yhtiön osakekanta myytiin norjalaiselle Mercell ASA:lle. Velaton kauppahinta oli 102,5 miljoonaa euroa, joka on noin 11-kertainen Cloudian ARR (Q1, 2021).

Cloudia on toimialallaan Suomen selkeä markkinajohtaja julkisen sektorin hankintaratkaisujen tarjoajana ja yhtiön alustoilla on yli 250 000 käyttäjää ja 1,1 miljoonaa asiakassopimusta. Yritys palvelee yli viittäsataa julkista ja yksityistä organisaatiota, mukaan lukien yhdeksääkymmentäviittä Suomen sadasta suurimmasta kunnasta ja kaikkia kymmentä suurinta kaupunkia. 

Toimistomme on hoitanut Cloudia Oy:n lakiasioita aina yhtiön perustamisesta lukien ja on ollut kunnia nähdä yhtiön kasvu ja menestystarina, jolle on toki luvassa jatkoa myös kaupan jälkeenkin.

Kaksi johtavaa hankintaratkaisujen tarjoajaa yhdistää voimansa – Cloudiasta Mercellin tytäryhtiö