Haemme juristia vakituiseen työsuhteeseen

Haemme juristia vakituiseen työsuhteeseen

Toimistomme on yleisjuridiikan asianajotoimisto, joka hoitaa laajasti erityyppisiä oikeudellisia toimeksiantoja. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä toimintamme painottuessa Itä-Suomeen. Toimistollamme työskentelee kymmenen juristia, kaksi sihteeriä ja kahdesta neljään oikeustieteen opiskelijaa. Haemme nyt toimistomme kasvaessa juristia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

 

Tarjolla on kokoaikainen työsuhde, jossa työnkuvaan kuuluu erittäin monipuolisia juridisia tehtäviä.

 

Edellytämme hakijalta, että hän on luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja tai että hänellä on edellytykset luvan saamiseksi.

 

Arvostamme aikaisempaa kokemusta oikeudenkäyntien hoitamisesta ja työkokemusta asianajotoimistossa.  Lisäksi arvostamme erityisesti tiimityöskentelykykyä ja vuorovaikutustaitoja. Tuemme juristiemme osaamisen kehittymistä työsuhteen aikana mm. täydennyskoulutuksen kautta.

 

Infoa toimistostamme löydät internetsivuillamme www.asianajotoimisto.com.

 

 

Hakemukset tulee jättää sähköpostitse asianajotoimistollemme osoitteeseen asianajotoimisto@kontturi.fi. Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Tatu Hirvonen numerosta 0400 767626

 

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.