PKO:n asiakasomistaja

img

PKO:n asiakasomistajat

PKO:lla ja Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy:llä on yhteistoimintasopimus, joka tuo PKO:n asiakasomistajille kokonaisvaltaisen edun asianajopalveluiden käytössä.

Tarjoamme PKO:n asiakasomistajille mahdollisuuden neuvotella asianajajan kanssa veloituksetta asianajotoimistollamme. Asiakasomistajapäivä järjestetään kerran kuukaudessa. Maksuttoman neuvottelun kesto on 20 minuuttia, ja neuvottelu tulee varata etukäteen toimistoltamme.

Muina ajankohtina tarjoamme asiakasomistajille alkuneuvottelun edulliseen 60 euron asiakasomistajahintaan.

Mikäli alkuneuvottelu johtaa toimeksiantoon, saa asiakasomistaja ns. bonusta vastaavan hintaedun palkkiolaskutuksesta. Alennus merkitsee asiakasomistajalle siis ”huomattavaa bonusta” ja useimmiten jopa satojen eurojen arvoista asiakasomistajaetua. Myös eräät tavallisemmat asiakirjat kuten testamentit, avioehtosopimukset ja lahjakirjat on saatavissa edulliseen asiakasomistajahintaan.

Toimistomme tarjoaa vain PKO:n asiakasomistajille tarkoitetun kanta-asiakaspalvelun nettisivuillamme, mistä toivomme olevan apua ja hyötyä sinulle ja perheellesi lakiasiantuntemusta vaativissa elämäntilanteissa.

 

HUOM. kirjautumalla palveluun, hyväksyt palvelun käyttöehdot (aukeaa uuteen välilehteen)