Perhe- ja perintöoikeus

Toimistollamme on vankka erikoisosaaminen jäämistösuunnittelussa ja perinnönjakoihin sekä lapsiin ja perheisiin liittyvissä oikeudellisissa asioissa. Perhe-elämän muutostilanteisiin ja perintöasioiden suunnitteluun kannattaa varautua hyvissä ajoin etukäteen riitojen välttämiseksi!

 

Perheoikeus

Perhe on meille kaikille tärkeä ja siksi olemme juuri perhejuridiikan asiantuntijoita. Osaamme auttaa elämäsi muutostilanteessa silloin, kun apu on tarpeen. Avustamme kaikissa lapsiin ja perheisiin liittyvissä oikeudellisissa asioissa, kuten huoltajuuteen, lasten elatukseen, sekä perheen särkymiseen ja arjen järkkymiseen liittyvissä asioissa. Laadimme näihin asioihin liittyviä sopimuksia ja hoidamme myös tarvittaessa oikeudenkäynnit. Pystymme opastamaan varautumisessa elämän erilaisiin muutostilanteisiin. Olemme tukenasi niin tuomioistuinasioissa kuin lastensuojelun piiriinkin kuuluvissa asioissa. Pitkän kokemuksen myötä osaamme myös auttaa sovinnon aikaansaamisessa, kun riita on vielä vältettävissä. Silloin kun tarvetta on, toimimme perheen jäsenten edunvalvojana.

 

Perintöoikeus

Olemme erikoistuneet jäämistösuunnitteluun ja perinnönjakoihin. Avustamme erilaisissa perinnönjakoon liittyvissä tehtävissä testamentin tekemisestä ja verosuunnittelusta aina sukupolvenvaihdoksiin ja perinnönjakoa koskeviin riitoihin saakka. Toimimme näissä asioissa paitsi asianosaisen avustajana, monesti myös pesänselvittäjänä ja pesänjakajana sekä testamentin toimeenpanijana. Meillä on käytettävissä laaja yhteistyökumppaneiden verkosto aina kiinteistönvälittäjistä veroasiantuntijoihin, jotta saavutetaan paras ja varmasti aikaa kestävä lopputulos.