Kontturin Trainee-ohjelma

Asianajotoimistomme on työllistänyt oikeustieteen opiskelijoita jo yli 10 vuoden ajan, ja trainee-ohjelmassamme on mukana jatkuvasti kahdesta neljään opiskelijaa.

Harjoittelijamme aloittavat työskentelyn pääasiassa kolmen kuukauden välein. Räätälöimme harjoitteluohjelman sekä työajat siten, että opinnot ovat aina ensisijalla.

Harjoittelijat pääsevät jakson aikana tutustumaan laajasti asianajotoiminnan arkeen ja myös avustamaan monipuolisesti toimistomme juristeja erilaisissa oikeudellisissa toimeksiannoissa. Traineiden perustehtäviin kuuluu muun muassa laaja-alainen oikeudellisten asioiden valmistelu, jossa harjoittelijat pääsevät esimerkiksi tutkimaan lainsäädäntöä ja tekemään juristeillemme taustatyötä sekä valmistelemaan asiakirjoja.

Moni toimistomme nykyisistä juristeista on tullut palvelukseemme trainee-ohjelman kautta, joten trainee-ohjelmamme voi mahdollistaa myös uran asianajajana!

Jos olet kiinnostunut harjoittelupaikasta asianajotoimistollamme, niin pistäthän rohkeasti hakemusta tulemaan toimistomme sähköpostiin asianajotoimisto@kontturi.fi. Haku on jatkuvasti avoinna!

Kontturin Trainee-ohjelma