Yritysjuristipalvelu – riskienhallinnan tärkeä apuväline.

– Kuinka ratkaiset kiireellisen neuvon tarpeen – arvaamalla, tuurilla vai kysymällä kaverilta?
– Maltatko kirjata yrityksesi asiat paperille, vai tyydytkö suullisiin sopimuksiin?
– Paljonko maksat vuodessa vakuutusmaksuja? Olisitko valmis maksamaan lakineuvonnasta edullisen kiinteän yrityksesi kokoon suhteutetun vuosimaksun?

Onko sinulla nyt jokin konkreettinen, mieltäsi askarruttava kysymys? Uskomme, että tämä on mahdollisuus sekä meille, että yrityksellesi ja myös sinulle. Minimoi riskit!


Ota yhteyttä asianajotoimistoomme joko puhelimitse tai sähköpostitse, niin kerromme mielellämme sinulle lisää ainutlaatuisesta yritysjuristipalvelustamme.

Sivuiltamme löytyvä yritysasiakkaiden kanta-asiakaspalvelu on tarkoitettu vain asianajotoimistomme yritysjuristisopimusasiakkaille.

Asianajotoimistollamme on tarjota yritysasiakkaille ainutlaatuinen sopimusjärjestelmä, joka merkitsee asiakasyritykselle kiinteää yhteyttä tuttuun yritysjuristiin todella pienin kustannuksin. Ellet ole vielä asiakkaamme, esittelemme ainutlaatuisen tuotteemme mielellämme Sinulle ja yrityksellesi!

Teemme yrityksen ja asianajotoimistomme välillä vuosisopimuksen kiinteään, varsin edulliseen ja yrityksen koosta riippuvaan sopimushintaan alkaen 250 euroa (+alv) vuodessa. Yritys, joka on tehnyt sopimuksen, voi ilman lisäkuluja ottaa meihin aina yhteyttä eteen tulevissa oikeudellisissa asioissa, kun se on tarpeen. Palvelu on puhelinneuvontaa, mutta usein pelkkä puhelinkeskustelu tutun yritysjuristin kanssa ratkaisee ongelman tai saat heti toimintaohjeet ilman, että sinun tarvitsisi miettiä, mitä kysyminen maksaa ja millainen lasku siitä on tulossa.