Asianajotoimisto Kontturi & Co laajentaa Lappeenrantaan

20.05.2024

Asianajotoimistomme laajentaa toimintaa Lappeenrantaan vuonna 2024!

Laajentuminen Etelä-Karjalaan on kasvustrategiamme mukainen seuraavaa askel, ja uusi toimipiste mahdollistaa Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy:n lakipalvelujen paremman saatavuuden Etelä-Karjalan sekä Etelä-Suomen yritys-, yksityis- ja julkisyhteisöasiakkaille. Uuden toimipisteen tilat sijaitsevat Karjalankulmassa ja ne avataan alkusyksystä 2024.

- Olemme jo pitkään toimineet Pohjois-Karjalassa hienoisella kasvu-uralla, joten uuden toimipisteen avaaminen on meille luonnollinen jatkumo. Asiantunteville ja luotettaville lakipalveluille on kysyntää, ja kaltaisellemme, sopivan kokoiselle ja osaavalle kumppanille on tilausta. Haluamme tarjota asiakkaillamme sujuvaa ja lisäarvoa tuovaa yhteistyötä, toimitusjohtaja Tatu Hirvonen summaa.

Asiakkaamme saavat asiantuntevaa apua yritysjuridiikkaan, kuntaoikeuteen, riitojen ratkaisuun, asuntokauppariitoihin, oikeudenkäynteihin, perhe- ja perintöoikeuteen, sopimusoikeuteen sekä työ- ja virkamiesoikeuteen. Tarjoamme myös lakipalveluja liittyen insolvenssioikeuteen, rikosoikeuteen, julkisiin hankintoihin, tietosuoja-asioihin, immateriaalioikeuksiin, yhdistys- ja säätiöoikeuteen ja ympäristöoikeuteen.

Lappeenrannan toimistossa päätoimisena juristina asiakkaita tulee palvelemaan luumäkeläislähtöinen Veikko Haimila. Haimilalla on laaja kosketuspinta erityisesti työ-, sopimus- ja kuntaoikeuden alalle Saimaan Tukipalvelut Oy:n laki- ja sopimusasioiden johtajan toimen kautta. Hänelle on myös aiempaa työkokemusta muun muassa kaupunginhallinnosta ja liikejuridiikasta. Opinnoissaan Haimila on erikoistunut sopimus- ja vahingonkorvausoikeuteen sekä kiinteistöjuridiikkaan. Hänen pro gradu -tutkielmansa sai korkeimman arvosanan ja se koski kiinteistön kuntotarkastajan toimeksiantajan vastapuolen reklamaatiovelvollisuutta kuntotarkastuksen virheestä.

Haimilan lisäksi toimistomme muut juristit tulevat säännöllisesti työskentelemään ja hoitamaan toimeksiantoja Lappeenrannassa.

Asianajotoimistomme vahvuutena on pitkää kokemusta alalta: palveluvalikoima on laaja, henkilöstöllä on monipuolinen osaaminen ja asiakkaitamme palvelee 13 juristia. Paikallisena kumppanina lakipalvelut ja asiakaspalvelu ovat lähellä ja nopeasti saatavilla myös jatkossa Etelä-Karjalassa.

Toimistomme kuuluu Pohjois- ja Etelä-Karjalan ainoana toimistona valtakunnalliseen OpusLex-asianajotoimistojen verkostoon.