Asianajotoimistomme ja Etelä-Karjalan Osuuskauppa ovat solmineet yhteistyösopimuksen!

16.09.2024

Asianajotoimistomme palvelukenttä Lappeenrannassa ja sen lähialueilla laajenee entisestään, kun olemme solmineet laajan yhteistyösopimuksen Etelä-Karjalan Osuuskauppa Eekoon kanssa!

- Sopimuksen keskeisenä elementtinä on Eekoon asiakasomistajille kuukausittain useilla paikkakunnilla ympäri Etelä-Karjalaa tarjottavat ilmaiset lakineuvontapäivät. Toimistomme on tehnyt Pohjois-Karjalan Osuuskaupan kanssa jo 25 vuotta ja olemme erittäin iloisia ja kiitollisia, että pääsemme tekemään yhteistyötä Eekoon kanssa myös Etelä-Karjalassa uuden toimipisteemme alueella. Uskomme, että asiakasomistajien lakineuvonnalle on tarvetta ja kysyntää Lappeenrannan alueella, toimitusjohtajamme Tatu Hirvonen toteaa.

Asianajotoimisto Kontturin ja Eekoon yhteistyö lähtee liikkeelle nopealla tahdilla ja loppuvuoden aikana tullaan järjestämään Etelä-Karjalan alueella useita neuvontapäiviä, joiden ajanvaraus on nyt auki numerossa 020 730 0990. Neuvontapäivien aikataulut löydät tämän jutun lopusta ja myös Eekoon sivuilta tästä linkistä.

- Asianajotoimiston juristit tulevat syksyn aikana kiertämään Osuuskauppamme toimipisteitä eri paikkakunnilla ympäri Etelä-Karjalaa ja näissä päivissä asiakasomistajat saavat maksuttoman mahdollisuuden keskustella lakimiehen kanssa kasvotusten. Tarkoituksemme on, että osuuskaupan jäsenyydestä on hyötyä myös laajan kumppaniverkostomme kautta. Uskon, että asiakasomistajat saavat tästä yhteistyökumppanuudesta erittäin hyvän lisäedun, Etelä-Karjalan Osuuskaupan toimitusjohtaja Juha Riikola iloitsee.

Ensimmäiset neuvontapäivät järjestetään seuraavalla aikataululla (klo 9-16):

  • ma 14.10. Prisma Lappeenranta
  • ti 15.10. Prisma Imatra
  • ke 16.10. S-market Parikkala
  • to 17.10. S-market Savitaipale
  • pe 18.10. S-market Joutseno

Varaa aikasi toimistomme vaihteesta numerosta 020 730 0990!

Etelä-Karjalan Osuuskauppa EeKoo on osuuskunta, joka toimii Etelä-Karjalan 11 kunnan alueella päivittäis- ja käyttötavarakaupassa, liikemyymälätoiminnassa, matkailun ja ravitsemisen alalla sekä autokaupassa. EeKoolla on alueellaan lähes 73.000 omistajaa.

Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy on Itä-Suomen suurin asianajotoimisto, jonka palveluksessa on 14 juristia. Kontturin juristit palvelevat Joensuun ja Lappeenrannan toimipisteissä. Asianajotoimisto Kontturi hoitaa laajasti eri oikeudenalojen toimeksiantoja. Toimiston erikoisalaa ovat muun muassa perhe- ja perintöasiat, liikejuridiikka, asunto- ja talokaupat sekä työoikeus.