PKO:n asiakasomistajat

PKO:lla ja Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy:llä on yhteistoimintasopimus, joka tuo PKO:n asiakasomistajille kokonaisvaltaisen edun asianajopalveluiden käytössä.

Tarjoamme PKO:n asiakasomistajille mahdollisuuden neuvotella juristin kanssa veloituksetta asianajotoimistollamme. Asiakasomistajapäiviä järjestetään kuukausittain Joensuun toimipisteellämme. Neuvotteluun voi osallistua myös puhelimitse tai muulla etäyhteydellä. Maksuttoman neuvottelun kesto on 20 minuuttia, ja neuvottelu tulee varata etukäteen toimistoltamme.

Muina ajankohtina tarjoamme asiakasomistajille puolen tunnin alkuneuvottelun edulliseen 60 euron asiakasomistajahintaan.

Mikäli alkuneuvottelu johtaa toimeksiantoon, saa asiakasomistaja yli 20 vuotta jatkuneen yhteistyömme myötä tuplabonusta vastaavan hintaedun palkkiolaskutuksesta. Alennus merkitsee asiakasomistajalle huomattavaa alennusta ja useimmiten jopa satojen eurojen arvoista asiakasomistajaetua. Myös eräät tavallisemmat asiakirjat kuten testamentit, avioehtosopimukset ja edunvalvontavaltakirjat ovat saatavissa edulliseen asiakasomistajahintaamme.

Toimistomme tarjoaa lisäksi vain PKO:n asiakasomistajille tarkoitetun kanta-asiakaspalvelun nettisivuillamme, mistä toivomme olevan apua ja hyötyä sinulle ja perheellesi lakiasiantuntemusta vaativissa elämäntilanteissa.

 

HUOM. kirjautumalla palveluun, hyväksyt palvelun käyttöehdot (aukeaa uuteen välilehteen)