Lappeenrannan toimisto on avattu

02.09.2024

 

Palvelemme asiakkaitamme nyt myös paikan päällä Etelä-Karjalassa! Olemme avanneet toimiston Lappeenrantaan ja tilamme löydät keskustan Karjalankulmasta osoitteesta Oksasenkatu 8 B, 3. kerros.

Lappeenrannan toimistossa päätoimisena juristina asiakkaita palvelee luumäkeläislähtöinen Veikko Haimila. Haimilalla on laaja kosketuspinta erityisesti työ-, sopimus- ja kuntaoikeuden alalta ja hänellä on aiempaa työkokemusta muun muassa kaupunginhallinnosta ja liikejuridiikasta. Toimistomme muiden juristien asiantuntemus on myös säännöllisesti käytettävissä Etelä-Karjalassa.

Veikon tarkemmat yhteystiedot löydät esittelysivuiltamme tästä.

Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy on alun perin joensuulainen asianajotoimisto, jolla on vuosikymmenien perinteet niin yritys-, yksityis- kuin julkisyhteisöjenkin toimeksiantojen hoitamisesta. Toimistomme 13 juristia ovat erikoistuneet lukuisille eri oikeudenaloille, mikä mahdollistaa parhaan mahdollisen palvelun tarjoamisen juuri sinun asiassasi. Asiakkaillemme haluamme olla helposti lähestyttävä, ymmärrettävä ja luotettava kumppani. Tavataan Etelä-Karjalassa!