Asianajaja Pirjo Mäkelä on kutsuttu toimistomme osakkaaksi!

13.10.2023

Toimistomme perhe- ja perintöoikeuden vastuujuristi, asianajaja Pirjo Mäkelä on kutsuttu Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy:n osakkaaksi.

”Olen innoissani ja kiitollinen luottamuksesta. Haluan osoittaa, että on mahdollista yhdistää osakkuus ja pienten lasten vanhemmuus”, vanhempainvapaalta elokuussa palannut Mäkelä kertoo.

Pirjo Mäkelä on kokenut asianajaja ja riidanratkaisija. Pirjon erityisosaamista perhe- ja jäämistöassioiden lisäksi ovat muun muassa työoikeus ja kiinteistöriidat. Yli kymmenen vuotta asianajoalalla työskennellyt Mäkelä hoitaa myös konkurssiasioita toimistomme insolvenssitiimissä.

”Olen todella iloinen, että saamme Pirjon osakasporukkaamme kehittämään palvelujamme ja vahvistamaan kasvua ja osaamistamme. Pirjo on muun ohella kehittänyt Perintöviikot-tapahtuman, joka järjestetään vuosittain kevättalvella. Pirjon sitoutuneisuus työhönsä ja toimeksiantojen hoitamiseen on esimerkillistä. On hienoa, että Pirjo haluaa olla osana kehittämässä toimistoa nyt myös osakkaana. Asianajotoimistomme vahva kasvu jatkuu ja menestyksen takana on koko meidän osaava henkilöstömme”, toimitusjohtaja Tatu Hirvonen toteaa.

”Pirjolla on pitkä kokemus ja hänen osaaminensa on poikkeuksellisen laaja-alaista, ja hän on osoittanut pystyvänsä johtamaan vaativia toimeksiantoja, tiimejä ja projekteja. Yhtenä hyvänä esimerkkinä viime vuosilta on veturirooli tiimissämme, joka hoiti uuden GDPR-tietosuojasääntelyn täytäntöönpanon lyhyessä ajassa monille asiakkaillemme eri puolilla Suomea. Sen lisäksi Pirjo on tuonut syvällistä osaamistaan toimiston sisäisesti meidän arkikäytänteidemme kehittämisessä esimerkiksi rahanpesusääntelyä koskien, mikä on meille asianajotoimistona erittäin tärkeää. Se, mikä selvimmin Pirjon on nostanut esille, on hänen kykynsä kohdata arjessa asiakkaat lämpimällä empaattisella tavalla ja sinnikkäällä sekä luontaisen rauhallisella otteella viedä asiakkaat läpi joskus kriittisistäkin tilanteista”, hallituksen puheenjohtaja Jyrki Piiparinen kertaa Pirjon polkua työntekijästä osakkaaksi saakka.

Pirjosta voit lukea tarkemmin henkilösivuiltamme: Pirjo Mäkelä

Tervetuloa osakasporukkaan Pirjo!